FÖRETAG

När du valt att skapa en hållbar arbetsplats och gladare medarbetare

Kundreferenser


"Jag har varit hos naprapat och andra massörer. Nu har jag valt att kontinuerligt boka in mina massage behandlingar hos SoulOfAnna. Anna både lyssnar och känner in vad just jag behöver för hjälp. Jag tar med mig både massagen och tänkvärda reflektioner om hur jag kan förebygga och förbättra min livskvalitet.

Anna har ett kundfokus som passar mig!"

Mathias Lordell

Delägare på

Bättre Bemannig & Rekrytering


"Anna ger ett tryggt och grundat intryck. Under behandlingen jobbar hon med en bra balans mellan mina önskemål och kroppens behov. Jag kan varmt rekomendera Anna som massör"

Malin Öhlén

Finance på Elpress

Q & A

Hur fungerar samarbetet med SoulOfAnna?

Samarbetet med SoulOfAnna inleds med en grundlig kartläggning och analys av ert företagets mående, behov och mål . Vi utarbetar ett anpassat upplägg och presenterar olika paketlösningar därefter påbörjar vi insatserna och vårt samarbete startar. SoulOfAnna rapporterar och uppdaterar er via skrift eller fysiska möten om behov finns för att säkerställa att vi når önskade resultat. 


Vilka fördelar får vi genom att anlita SoulOfAnna som vår Rådgivare?

Genom att anlita SoulOfAnna får du tillgång till en tjänst där vi ser till hela individen och företaget.  SoulOfAnna finns nära er och erbjuder rådgivning som bygger på era aktuella frågor och behov.  SoulOfAnna kan kombinera sin breda holistiska kompetens och erfarenhet med andra samarbetspartners om så behövs för att att nå önskat resultat. SoulOfAnna prioriterar ett ödmjukt bemöta av människor i olika situationer – ser vikten av att vara lyhörd och inkännande.

Hur skiljer sig SoulOfAnna från en HR-Funktion?

Vad som gör SoulOfAnna unikt är att istället för att anställa en Hr-Funktion erbjuder SoulOfAnna en anpassad helhetslösning, där vi  jobbar holistiskt vilket innebär att vi tar hänsyn till både individ så som organisation. Jobba på ett förebyggande plan eller komma in vid mer pågående och akuta problem! Om ni har svårt att lösa alla personalfrågor själv, men inte riktigt är redo att anställa en HR-funktion så har SoulOfAnna lösningen. SoulOfAnna kan tillfälligt eller långsiktigt stötta i en operativ roll. Bidra med erfarenhet och specialkompetens. Finnas till hands på plats hos er eller från distans. Bidra med ett opartiskt perspektiv i speciella situationer. Detta ger er tillgång till och möjligheten att anpassa och smidiga skräddarsydda lösningar där vi anpassar rådgivningstjänsten efter era behov, samtidigt som du undviker kostnader och risker med att anställa en enskild person.  

Kostnadseffektivt Helhets perspektiv 

Du får tillgång till ett kreativt synsätt utan att anställa

"Med mental träning, kontakt med den fysiska kroppen och ändrade vanor och mönster skapas flera möjligheter till stärkt sinne och ökad mental fysisk uthållighet. Återhämtningen, närvaron förbättras vilket resulterar till god livskvalité .

Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil - Bevarar ett företagsklimat som engagerar och hittar till glädje och trygghet"

-SoulOfAnna-

Går du i tankar av att prova yoga?

"Går du i tankar av att vilja prova på om yoga kan vara något för dig och dina medarbetare? Maila, uppsök eller ring mig och boka en kostnadsfri konsultation. Ta möjligheten att komma fram till de bästa lösningarna med mig! Ni kan finna fantastiska möjligheter och skapa de förändringar ni längtar efter, göra utvecklingarna ni önskar och framförallt ge personalen utrymme att upptäck sin kraft och nå klarhet!"

-SoulOfAnna-

SoulOfAnna både uppmuntrar och utmanar er! Genom friskvård blir vi gladare och tryggare SoulOfAnna samarbetar med er och tillsammans bidrar vi till en hållbar värld i gemenskap!

Skapa din hemsida gratis!