FÖRELÄSNINGAR

Q & A 

"Förhoppningen är genom att jag själv bjuder på mig, mina kunskaper och mina känslor så skapas trygghet, igenkänningar och deltagare som skrattar högt!"

-SoulOfAnna-


Vad händer under  SoulOfAnnas föreläsningar?

- SoulOfAnna förmedlar sin kunskap, sina tankar och idéer till dig på ett entusiasmerande sätt både med humor och allvar! 

- SoulOfAnna delar med sig av sig själv och informerar med hjälp av visuella bilder, rörelse pauser och framför allt så låter hon publiken vara aktiv och medskapande under föreläsningen.

SoulOfAnna vill dela stunder av närvaro och tid där du kan stanna upp och reflektera kring det egna ansvaret samt hur vi är mot varandra.

- Med konkreta råd och mängder med användbara verktyg visas hur vi kan få det ännu bättre oavsett om det rör hur vi tar hand om oss själva, tydliggör våra behov, visar på vikten av att våga be om hjälp, hur vi skapar goda relationer och hur vi väljer oss själva. 

- Nedan ser du en av SoulOfAnnas föreläsningar. Det är möjligt att sätta ihop en föreläsning som är perfekt för just dig. Jag anpassar alltid innehåll och längd efter dina önskemål.


Leder SoulOfAnna Workshops?

- Är ni ett team eller avdelning som inte bara vill ha föreläsning utan också samtal, yoga, massage och avsatt tid för övningar och träning med mig kan SoulOfAnna erbjuda flera olika halv- eller heldagsworkshops. 

- För att boka SoulOfAnna eller få råd om vilken föreläsning eller workshop som är bäst för dig så är du varmt välkommen att kontakta mig per mail eller telefon.

Skapa din hemsida gratis!