"Hjärtat talar alltid sanning

Lyssna och ta emot dess vägledning med ett öppet sinne"

 - Anna

"Det som händer under yogapasset går inte att beskriva rättvist med ord. Du måste uppleva det själv! Annas lugnande röst och hennes helande närvaro är magiskt"

-Marie - Yogadeltagare-

Dagens kärleksfulla påminnelse: Livet är för kort för att låta bli att leva fullt ut! Jag har påbörjat en resa mot att leva mitt liv mer helhjärtat och medvetet. För mig handlar det om att våga utforska hur jag verkligen vill leva, bortom rädsla, ego, tvivel och självhat. Det är en resa fylld av insikter och utmaningar, samt stor personlig tillväxt och frihet. Jag tror på och vill lova att våga lyssna inåt, sätta gränser och vara snällare mot oss själva är steg på vägen mot välmående.

Min resa som företagare, kvinna och läkande själ pågår och jag upptäcker, växer och möter livet, er och andligheten. Jag ser allt tydligare vad jag är menad att dela med mig av och vad min uppgift här i livet är. Andlighet handlar om att se och förstå det större perspektivet i livet, att koppla samman vårt inre med något större än oss själva. Det ger oss insikter, vägledning och hopp för att navigera genom livets utmaningar och möjligheter. Välkommen till en plats där holistiskt välmående och personlig utveckling står i fokus.

Min resa och mitt uppvaknande började redan år 2000 med känslan av att bli fri från inre stress, rädslor och utanförskap. Resan lär mig vikten av att hitta glädje och kraft. Genom naturen, rörelse, dans, yoga, andning och meditation har jag funnit verktyg för inre balans och välbefinnande. Jag tror på kraften i närvaro, autenticitet och ärlighet för att närma oss känslan av att vara älskade och trygga. Genom att hedra vår historia och välja det som ger oss frid och glädje kan vi uppleva harmoni och balans i livet.

"Kombinationen samtal och massage var en unik upplevelse för mig. Jag bokade för att få hjälp med muskelvärk, men fick mycket mer på köpet.
Under och efter samtalen kom jag till viktiga insikter, mycket tack vare de visuella metoder som erbjöds. Massagen upplevde jag som mer aktiv än passiv. Den blev en förlängning av samtalet där jag mentalt fortsatte bearbeta det vi pratat om.
Jag vågade möta min rädsla för smärta, acceptera att den fanns där och sedan släppa den. Jag kom ihåg att använda min andning för att slappna av, och kände tillit och trygghet."

- Sandra - Klient  Helande Samtal och Massage -


"Vid Asanas föll jag in i djup vila när Anna guidade mig in i avslappningen, jag hamnade i Nangijala."

-Sofia - Yogadeltagare-


"Jag har varit hos naprapat och andra massörer. Nu har jag valt att kontinuerligt boka in mina massage behandlingar hos SoulOfAnna. Anna både lyssnar och känner in vad just jag behöver för hjälp. Jag tar med mig både massagen och tänkvärda reflektioner om hur jag kan förebygga och förbättra min livskvalitet. Anna har ett kundfokus som passar mig" 

- Mathias Lordell Delägare på Bättre Bemanning Rekrytering -


"Anna ger ett tryggt och grundat intryck. Under behandlingen jobbar hon med en bra balans mellan mina önskemål och kroppens behov. Jag kan varmt rekomendera Anna som massör"

- Malin Öhlén - Finance Elpress-

Jag som är entreprenör och den ni får möta drivs av glädje och kärlek. Jag har:

  • Studerat konst i Nykarleby och Personalvetare samt Pedagogik vid Umeå universitet.
  • Jag har utbildat mig till friskvårdskonsult med kompetens inom MI (motiverande samtal), coaching och stresshantering vid Axelsons Gymnastiska Institut.
  • Genomgått "Thinking Into Results", ett unikt program av Bob Proctor och Sandy Gallagher som hjälper till att effektivt och permanent förvandla mål och drömmar till verklighet.

Jag har också studerat till:

  • Certifierad änglakortstolkare och intuitiv coach hos Svenska Healingskolan, och har över 20 års  erfarenhet av och personlig utveckling.
  • Yogalärare med studier i BodyLoveYoga hos Mia Lendahl samt över 25 års egen praktik och 10 års undervisning.
Skapa din hemsida gratis!