BODY

Varför är massage så viktig? Holistiskt sett är massage en terapeutisk praxis som fokuserar på mer än bara att lindra fysiska besvär. De främjar också balans och välbefinnande i kroppen, själen och sinnet. 

Genom att integrera olika massagetekniker skräddarsys varje session för att möta dina specifika behov och önskemål. Din massage skräddarsys efter dina behov och det är din tid för självomsorg och för att fördjupa relationen med dig själv.

Vid din första behandling tar jag mig tid att förstå dina önskemål och mål samt säkerställa att jag kan ge dig den bästa möjliga massagen. Om du har allergier eller andra viktiga hänsyn att ta, vänligen meddela mig före behandlingen via epost, sms eller telefonsamtal. 

Upplev kraften i massage för din hälsa och välbefinnande idag.

Klassisk Massage

Upplev fördelarna med klassisk massage för både kropp och sinne. Genom strykningar, tryckningar och tänjningar stimuleras cirkulationen och musklerna slappnar av, vilket minskar stress och spänningar. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta och ökar rörligheten.

Massage är även fördelaktigt för barn, då det ger avkoppling, ökar självkänslan och förbättrar sömnen. Aktiva barn kan få hjälp med muskulära spänningar genom inkännande rörelser som anpassas efter deras behov och önskemål.

Avslappningsmassage ges med varsamma strykningar, stimulerar hudens receptorer och främjar kroppens lugn och ro. Genom en tyst massage får du en stund av stillhet där du kan komma åt viktiga tankar och känslor.

Värmande och Behandlande Massage

Upplev fördelarna med massage på Inframadrass med jade och turmalinstenar, en behandling som främjar hälsa och välbefinnande på flera nivåer:

  • Förbättrar lymfsystemet och ökar transporten av slaggprodukter och gifter ur kroppen (detox).
  • Minskar muskelsmärta vid fibromyalgi, nackbesvär, ryggvärk eller ledvärk.
  • Hjälper till att förbättra sömnen och ökar fettförbränningen.
  • Förbättrar blodcirkulationen och cellförnyelsen samt lindrar smärta och inflammation.
  • Stärker immunförsvaret för ökad hälsa och välbefinnande.

Helande Samtal med Massage

Upplev fördelarna med Helande Samtal med Massage är en unik behandling som harmoniserar din andning, balanserar din kropps energiströmmar och betonar den känslomässiga kontakten med dig själv.

Förutom massagens goda egenskaper får du även tillgång till viktiga tankar och känslor. Du når en djupare förståelse av dig själv och frigör dina egna resurser till återhämtning och vila.

Helande samtal med massage verkar effektivt mot stress, utmattning och oro i kroppen. Genom att via massagen aktivera kroppens lugn och ro-system främjas både fysisk och mental vila och tillväxt.

Behandlingen hjälper även till att släppa på spänningar, som kan bero på sjukdom, förträngda känslor och trauman. Den mjuka och omsorgsfulla massagen, det helande samtalet omfamnar dig och förmedlar vila, lugn och omsorg.

Andlig Vägledning med Massage

Andlig Vägledning med Massage erbjuder en unik kombination av behandlingar som syftar till att främja både fysisk och andlig hälsa. Andlig vägledning involverar att kanalisera budskap och insikter från en högre källa och intuitiva kanaler för att ge vägledning och förståelse för livets frågor och utmaningar.

När andlig vägledning kombineras med massage skapas en helande upplevelse där både kroppen och själen får stöd. Massagen hjälper till att harmonisera andningen, balansera energiströmmar i kroppen och betona den känslomässiga kontakten med dig själv. Den mjuka beröringen frigör spänningar som kan bero på sjukdom, förträngda känslor och trauman, vilket ger en känsla av lugn och omsorg.

Denna kombination av behandlingar aktiverar kroppens lugn-och-ro-system, vilket främjar återhämtning och vila både fysiskt och andligt. Genom att integrera andlig vägledning i massagen ges du möjligheten att få insikter och budskap som kan hjälpa dig att navigera genom livets utmaningar. Det är en unik upplevelse där du får både fysisk återhämtning och andlig vägledning för att främja din helhetliga hälsa och välbefinnande. Upplev denna unika kombination av behandlingar för att stödja ditt välmående och din personliga tillväxt idag.

Skapa din hemsida gratis!