BODY

Massagebehandlingar 

Du kan få massage i förebyggande syfte, när du upplever stelhet i dina muskler, för att öka din kraft och energi samt för att reducera din stress och oro. Vid en massage masseras dina muskler både djupgående och med lätta strykningar så du ges möjlighet att slappna av, frigöra ditt oxytocin och höja ditt immunförsvar. Massagen ger dig utrymme att vila och sakta ner, tid för dig att känna dig trygg och lugn. Din massage anpassas utifrån dig och dina behov, precis som det ska vara. Tanken med massage är att det är en stund du får för dig själv i stillhet och tystnad. Massagen är djupt avstressande och hjälper dig att fördjupa relationen med dig själv och påminna dig om att du är BÄST! Tiden anges nedan + tid för praktiskt utförande. Vid din första behandling önskar jag få ställa några frågor till dig för att veta tydligare vad du önskar, vilka mål du har med din behandling samt att jag för din bästa möjliga behandling önskar att du  berättar hur du mår så jag kan utföra den bästa möjliga massagen för dig!  

Vid eventuella allergier eller annat värdefulls som är viktigt att ta hänsyn till inför massagen, meddela mig på sms innan behandling! 

Klassisk Massage

Din hjärna utvecklar nya celler -Du minskar stress och anspänningar - Du blir mer kreativa - Du får lättare att bearbeta upplevelser och skaffa mening med livet. Klassisk massage innebär att hud, muskler och bindväv bearbetas både ytligt och djupt i form av strykningar, tryckningar och tänjning för att musklerna ska slappna av och cirkulationen stimuleras. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta. Den gör dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Massage kan även ges till barn - ger barnet en stund av avkoppling, hjälp att slappna av, ökad självkänsla och förbättrad sömn. Ett barn som idrottar mycket kan få hjälp med muskulära spänningar. Massagen ges med inkännande rörelser anpassat utifrån barnets önskemål och behov. Föräldern får vara med i behandlingsrummet om så önskas av barnet själv.

Du kan även välja att ta emot avslappnings massage med lugna och varsamma strykningar på din kropp som stimulerar hudens receptorer och aktiverar din kropps lugn och ro. Via tyst massage och genom att ge dig själv en stund tystnad sker det positiva saker med din hjärna. Förutom massagen goda egenskaper så kommer du åt viktiga tankar och känslor. Ständigt pågående ljud och samtal som slukar din energi.

Värmande-Behandlande Massage

Förbättrar lymfsystemet - Ökar transporten av slaggprodukter och gifter ur kroppen (detox) - Minskar muskelsmärta vid fibromyalgi, nackbesvär, ryggvärk eller ledvärk. Massage på Inframadrass med jade och turmalinstenar - Hjälper till att förbättra sömnen - Förbättrar blodcirkulation och cellförnyelsen. Lindrar smärta och inflammationStärker immunförsvaret - Ökar fettförbränningen

Intuitiv massage

Harmoniserar din andning, balansera din kropps energiströmmar och betonar den känslomässiga kontakten med dig själv. Förutom massagens goda egenskaper så kommer du åt viktiga tankar och känslorIntuitiv massage där du får ta del av budskap som kanaliseras via mig och når dig. Intuitiv massage hjälper att aktivera dina egna resurser till återhämtning och vila. Intuitiv massage verkar bra mot stress, utmattning och oro i kroppen. Intuitiv massage aktiverar kroppens lugn och ro system som hjälper kroppen och själen att vila och växa. Släpper på spänningar, som kan bero på sjukdom, förträngda känslor och trauman. Den mjuka Intuitiva massagen omfamnar dig och förmedlar vila, lugn och omsorg. 

Massage med samtal

Genom samtal i kombination med massage får du hjälp att slappna av och ge dig ett lugn som gör att det blir lättare för dig att komma i kontakt med känslor och öppna upp för att bli mer medveten om tankar och beteenden. 

Ansikts massage

Genom att massera olika punkter i huvudet, pannan, öronen, ansiktet samt dekolletage får vi hela kroppen att slappna av. En effektiv behandlingsmetod för dig som vill komma ner i varv. Du får ta del av din behandling i en avslappnande och lugn miljö. 

Skapa din hemsida gratis!