VEM ÄR ANNA?

REFERENSER

"Kombinationen samtal och massage var en unik upplevelse för mig. Jag bokade för att få hjälp med muskelvärk, men fick mycket mer på köpet.
Under och efter samtalen kom jag till viktiga insikter, mycket tack vare de visuella metoder som erbjöds. Massagen upplevde jag som mer aktiv än passiv. Den blev en förlängning av samtalet där jag mentalt fortsatte bearbeta det vi pratat om.
Jag vågade möta min rädsla för smärta, acceptera att den fanns där och sedan släppa den. Jag kom ihåg att använda min andning för att slappna av, och kände tillit och trygghet."

- Sandra - Kund Holistisk rådgivning -


"Vid Asanas föll jag in i djup vila när Anna guidade mig in i avslappningen, jag hamnade i Nangijala."

-Sofia - Yogadeltagare-


"Det som händer under yogapasset går inte att beskriva rättvist med ord. Du måste uppleva det själv! Annas lugnande röst och hennes helande närvaro är magiskt"

-Marie - Yogadeltagare-

VAD GÖR DIG LEVANDE? 

Min resa har börjat med min egna läkning och personliga utveckling. Efter ett liv med inre stress, utbrändhet och ortorexi  har jag valt att finna kraft och glädje genom naturen, rörelse, dans, yoga, andning och meditationen. Jag inser att det är när vi är närvarande, när vi förundras, hedrar vår historia, är autentiska och ärliga som vi kan närma oss känslan av att vara älskad och trygga. Glädjas i livet och välja det som gör oss gott! Jag ser att vi är fler som reser denna väg och jag har bestämt mig för att dela med mig av de jag tror på!  Jag har samlat ihop mina gåvor, det som gjort mig till den jag är idag och delar med mig av den kunskapen. Vi slutar aldrig växa utan utvecklingen och processen pågår under resans gång!  Som Yogainstruktör, Massör, Föreläsare, Friskvårdskonsult - med stresshantering, mental träning, som Intuitiv coach, HR-Konsult och Konstnärlig inspiratör delar jag med mig av det Holistiska perspektivet till dig. Jag har utforskat hur våra känslor fungerar, hur självkärlek utrycker sig och vad som händer när du når trygghet och lugn! Genom min nyfikenhet har jag upptäckt flera nya platser, nya härliga möten och vågat ta mig an utmaningar och möta rädslor i livet. Jag älskar att skratta, vara kreativ, starta processer, dansa och andas. 

Skapa din hemsida gratis!