YOGA & MEDITATION

 Vägen till självkänsla på djupet går genom kroppen

Personlig Yoga

För att utveckla äkta och innerlig kärlek till oss själva bör vi ha intim kontakt med våra egna kroppar. Vi  kan lära oss att älska och omfamna dem precis som de är i varje ögonblick. Vi kan också medvetet ge dem uppmärksamhet och kärlek för att de ska fortsätta att vibrera av livslust genom ett helt liv.

En personlig klass, anpassad efter dina behov, utmaningar och förutsättningar. Yogans och ditt fokus kan handla om ökad rörlighet, styrka, mer medveten andning, att utöva teknik, få till en egen praktik och att få landa med dig själv på yoga mattan. Personlig yoga är din yoga, yogan är skräddarsydd och tillsammans tar vi fram vad just yoga betyder för dig!


Konsultation Yoga

Konsultera med mig så skapar vi yoga utifrån era behov. Har du en grupp, vänner, familjemedlemmar, en möhippa, svensexa eller dina kollegor på jobbet som vill samlas och yoga tillsammans. Varmt välkommen med dina önskemål så skräddarsyr vi ert exklusiva och anpassade yoga program just för dig och dina!  


Guidar och leder klasser i

YinYoga - Hatha Yoga- Intuitiv Yoga - BodyLoveYoga -  SoulYoga - StolsYoga- BarnYoga


Gående Meditation 

Att kombinera en promenad med meditation låter dig få grunda dig i nuet med varje steg du tar. En meditativ promenad är ett alternativ till din sittande meditation. Den långsamma, naturliga rörelsen hos dina fotsteg när de är i kontakt med marken hjälper dig att bryta dina tankeströmmar och nå ett tillstånd av medveten närvaro. Du blir guidad genom denna meditativa promenad under 30 min. 

Personlig Meditation

Meditation fokuserar sinnet på ett objekt, en tanke eller en aktivitet, för att träna uppmärksamhet och medveten närvaro. Målet med meditation är ofta att uppnå ett tillstånd av mental klarhet och ett känslomässigt lugn och stabilitet En personlig klass, anpassad efter dina behov, utmaningar och förutsättningar.

Skapa din hemsida gratis!