YOGA

Personlig Yoga: Upptäck en sann kärlek till dig själv genom personlig yoga, skräddarsydd för att möta dina unika behov och utmaningar. Genom denna individuellt anpassade yogaupplevelse kan du fördjupa din relation med din kropp och lära dig att omfamna den i varje ögonblick. Med fokus på ökad rörlighet, styrka och medveten andning, vägleder jag dig genom en praktik som är helt anpassad efter din kropp och ditt sinne. Tillsammans utforskar vi vad yoga betyder för dig och låter din praktik växa med dig.


Vill du leva mer närvarande och närmare ditt hjärta? HelhetsUpplevelser

  • PT-YOGA med Massage hos SoulOfAnna

Upptäck en unik helhetsupplevelse hos SoulOfAnna där personlig yoga kombineras med massage. Vi erbjuder en integrerad behandling som förenar din kropp med det mentala och emotionella, och ger dig verktygen för ett autentiskt liv. Massagen är en central del av din yogasession, vilket främjar ett holistiskt tillstånd där det mentala, spirituella, emotionella och fysiska förenas.

- Helhetsupplevelse: Den unika sessionen kombinerar personlig yoga med massage för att ge dig en djupgående och holistisk behandling.

- Inre lugn och harmoni: Genom att integrera massage i din session främjar vi inre lugn och hjälper dig att uppnå harmoni både fysiskt och mentalt.

Jag rekommenderar att massagen utgör den avslutande delen av din helhetsupplevelse för att maximera dess fördelar och låta dig lämna sessionen full av inre frid och balans.

Fördelar med PT-Yoga och Massage:

- Utforska djupare aspekter av dig själv: Genom att kombinera massage och yoga får du verktygen att utforska och förstå dig själv på en djupare nivå.

- Lev ett autentiskt liv ledd av din intuition: Du stödjer dig i att återupptäcka din inre kraft och följa ditt hjärta för att leva ett liv enligt dina egna villkor.

  • PT - YOGA med Helande samtal för att förena din kropp med det mentala och emotionella, vilket ger dig verktygen för ett autentiskt liv. Det Helande samtalet vävs in i din yogasession för att låta din kropp förenas i ett holistiskt tillstånd, där det mentala, spirituella, emotionella och fysiska förenas. En stödjande samtalsprocess som hjälper dig att återupptäcka och ansluta till din inre kraft, leva livet på dina egna villkor och följa ditt hjärta.

- Utforska och avslöja de djupare aspekterna av dig själv.

- Leva ett autentiskt liv ledd av din intuition.


För att boka din unika Helhets Upplevelse -  PT - Yoga session med massage eller helande samtal så når du mig via kontaktuppgifterna.  Därefter skapar vi tillsammans ditt individuellt anpassade upplägg, utformat utifrån vad du söker och längtar efter. Helhets Upplevelsen som stöder din personliga tillväxt och inre harmoni.

SoulOfAnna som YogaLärare: Som erfaren yogalärare erbjuder jag guidade klasser inom olika yogastilar för att möta varje individs unika behov och önskemål. Med expertis inom YinYoga, Hatha Yoga, Intuitiv Yoga, BodyLoveYoga, StolsYoga och BarnYoga, strävar jag efter att skapa en holistisk upplevelse som främjar både fysisk och mental välbefinnande.

Upplev den helande kraften i personlig yoga och låt mig vara din guide på vägen mot ökad självkännedom och inre frid. Kontakta mig för att skräddarsy en exklusiv yoga-session för dig själv eller din grupp, oavsett tillfälle eller nivå.

Läs mer om BodyLoveYoga 

Skapa din hemsida gratis!